version francaise
Parlamentul Republicii Moldova
english version
русская версия



Initiative, propuneri
Ordinea de zi a sedintelor plenare
Stenogramele sedintelor plenare
Comunicate de presa
Control parlamentar
Relatiile externe
Cooperarea cu societatea civila
Buletin Parlamentar
Studii si analize













20 decembrie 2006

Parlamentul se va intruni in ultima sedinta din sesiunea de toamna-iarna in ziua de vineri, 29 decembrie curent, conform unei Hotarari adoptata, marti, de catre Biroul Permanent al Parlamentului. Ultima sedinta va fi una de totalizare in care conducerea Parlamentului si liderii fractiunilor parlamentare vor face bilantul sesiunii de toamna-iarna 2006.

Totodata, membrii Biroului Permanent au decis ca pe parcursul saptamanii viitoare sa desfasoare o sedinta suplimentara in ziua de miercuri, 27 decembrie curent. De asemenea, Parlamentul se va intruni in sedinta plenara ordinara si pe parcursul zilei de joi, 28 decembrie.

Printre proiectele de lege pe care urmeaza sa le examineze corpul de deputati in cadrul ultimelor sedinte plenare se numara dezbaterea in lectura a doua a Legii privind descentralizarea administrativa, Legii privind administratia publica locala in redactie noua, a Legii privind finantele publice locale.

De asemenea, in ultima saptamana a sesiunii curente, Parlamentul va discuta proiectul de lege privind ratificarea Acordului-cadru intre Guvernul Republicii Moldova si Comisia Comunitatilor Europene privind asistenta externa, semnat la Bruxelles la 11 mai 2006, precum si va examina completari la Legea privind abolirea regimului de vize pentru cetatenii statelor-membre ale Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii, Canadei, Confederatiei Elvetiene si Japoniei.

20.12.2006
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Pagina de Titlu Scrieti-ne

Copyright © 2001-2009 Parlamentul Republicii Moldova