version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










30 мая 2007

In perioada 30 - 31 mai curent, Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, va participa la cea de-a XXVIII-a Sedinta Plenara a Adunarii Interparlamentare a Comunitatii Statelor Independente (AIP a CSI), care se va desfasura la Sankt-Peterburg, Federatia Rusa.

Sedinta este consacrata aniversarii a 15-a de la fondarea AIP a CSI. La reuniune vor fi prezenti Presedintele Republicii Moldova Vladimir VORONIN, Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei Rene van der LINDEN, alti oficiali europeni si inalti demnitari din statele-membre ale CSI.

In seara de 30 mai, Marian LUPU va participa la serata de creatie a maestrului Eugen DOGA, consacrata jubileului de 70 de ani al compozitorului. Serata cu genericul "In oglinda clipelor" este organizata sub patronajul Presedintelui Republicii Moldova, Vladimir VORONIN, si a Presedintelui Parlamentului, Marian LUPU.

Din delegatia parlamentara care participa la lucrarile AIP a CSI mai fac parte deputatii Dmitrii TODOROGLO si Petru GOZUN.

30.05.2007
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова