version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










24 января 2007

O delegatie condusa de Mehmet DULGER, Presedintele Comisiei pentru politica externa a Marii Adunari Nationale a Turciei, efectueaza, intre 24-27 ianuarie curent, o vizita in Republica Moldova. Din componenta delegatiei mai fac parte Mustafa DUNDAR, secretarul Comisiei, deputat de Bursa, Veli Hasim ORAL, deputat de Denizli, H?seyin KANSU, deputat de Istanbul, Ufuk OZKAN, deputat de Manisa.

Delegatia Marii Adunari Nationale a Turciei va avea intrevederi cu Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, cu membrii Grupului parlamentar de prietenie cu Turcia, condus de deputatul Leonid BUJOR, cu membri ai Comisiei parlamentare pentru politica externa si integrare europeana.

De asemenea, parlamentarii turci se vor intalni cu premierul Vasile TARLEV, si cu viceministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Valeriu OSTALEP.

Totodata, delegatia se va deplasa in UTA Gagauzia, unde parlamentarii Marii Adunari Nationale a Turciei vor avea intalniri cu Mihail FORMUZAL, guvernatorul UTA Gagauzia, precum si cu deputati ai Adunarii Populare a UTA Gagauzia.

24.01.2007
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова