version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










27 января 2007

"Procuratura a reusit sa se manifeste din plin prin exercitarea competenta si fara compromis a atributiilor sale. De principialitatea si consecventa procurorilor depinde in mare masura asigurarea respectarii drepturilor si intereselor legale ale cetatenilor, integritatea statului, eficienta prevenirii si combaterii criminalitatii si coruptiei", a declarat Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, in cadrul festivitatii prilejuite de aniversarea a 15-a de la fondarea Procuraturii Republicii Moldova.

Presedintele Parlamentului a subliniat importanta consolidarii activitatii Procuraturii in baza principiilor de depolitizare, profesionalism si responsabilitate. Doar respectand aceste valori si principii, a mai adaugat spicherul, vom reusi sa castigam increderea oamenilor, a mediului de afaceri si a intregii societati.

"Pe parcursul a 15 ani Procuratura a asigurat respectarea legalitatii si ordinii de drept. Cei mai valorosi reprezentanti ai corpului de procurori intotdeauna s-au afirmat prin competenta, profesionalism si spirit de sacrificiu. Pozitia ferma a procurorului are un impact important asupra dezvoltarii democratiei, increderii cetatenilor in justitie si consolidarii statalitatii Republicii Moldova", a afirmat spicherul.

Cu ocazia Zilei Profesionale a lucratorilor Procuraturii, Marian LUPU a adresat sincere felicitari tuturor colaboratorilor organelor Procuraturii, exprimand recunostinta pentru devotamentul si profesionalismul acestora.

27.01.2007
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова