version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











27 january 2007

"Procuratura a reusit sa se manifeste din plin prin exercitarea competenta si fara compromis a atributiilor sale. De principialitatea si consecventa procurorilor depinde in mare masura asigurarea respectarii drepturilor si intereselor legale ale cetatenilor, integritatea statului, eficienta prevenirii si combaterii criminalitatii si coruptiei", a declarat Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, in cadrul festivitatii prilejuite de aniversarea a 15-a de la fondarea Procuraturii Republicii Moldova.

Presedintele Parlamentului a subliniat importanta consolidarii activitatii Procuraturii in baza principiilor de depolitizare, profesionalism si responsabilitate. Doar respectand aceste valori si principii, a mai adaugat spicherul, vom reusi sa castigam increderea oamenilor, a mediului de afaceri si a intregii societati.

"Pe parcursul a 15 ani Procuratura a asigurat respectarea legalitatii si ordinii de drept. Cei mai valorosi reprezentanti ai corpului de procurori intotdeauna s-au afirmat prin competenta, profesionalism si spirit de sacrificiu. Pozitia ferma a procurorului are un impact important asupra dezvoltarii democratiei, increderii cetatenilor in justitie si consolidarii statalitatii Republicii Moldova", a afirmat spicherul.

Cu ocazia Zilei Profesionale a lucratorilor Procuraturii, Marian LUPU a adresat sincere felicitari tuturor colaboratorilor organelor Procuraturii, exprimand recunostinta pentru devotamentul si profesionalismul acestora.

27.01.2007
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova