version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










13 февраля 2007

O delegatie a Grupului de prietenie Franta - Moldova a Adunarii Nationale a Republicii Franceze va efectua in perioada 14 - 16 februarie curent o vizita in tara noastra. Delegatia este condusa de catre Presedintele grupului de prietenie, Loic BOUVARD, deputat din Morbihan.

Programul vizitei prevede intrevederi cu Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, cu Vladimir VORONIN, Presedintele tarii, cu Vasile TARLEV, Prim-ministru.

Delegatia franceza, de asemenea, se va intalni cu membrii Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova - Franta si cu membrii Comisiei pentru politica externa si integrare europeana.

Agenda vizitei mai include participarea delegatiei la sedinta plenara a Parlamentului si prezentarea unui discurs de catre Loic BOUVARD, precum si o vizita la Alianta Franceza.

Din componenta delegatiei mai fac parte Richard MALLIE, deputat din Bouches-du Rhone, vicepresedintele grupului de prietenie, secretar al Adunarii Nationale, Jean-Michel FERRAND, deputat din Vaucluse, secretar parlamentar, Fran?ois LONCLE, deputat din Eure, Genevi?ve GAILLARD, deputat din Deux-S?vres, Yves DENIAUD, deputat din Orne, Ren? BOUIN, deputat din Maine-et-Loire, Sandrine BIDOT, secretar al grupului de prietenie.

13.02.2007
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова