version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










9 сентября 2009

Chişinău, 9 septembrie 2009. - Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova Mihai Ghimpu a adresat un mesaj de felicitare interpretului Ion Suruceanu, Artist al Poporului, în legătură cu jubileul de 60 de ani de la naştere. În mesaj se arată:

„Stimate Maestre,

În numele Parlamentului Republicii Moldova, Vă adresez calde felicitări cu prilejul împlinirii a 60 de ani de la naştere şi a 40 de ani de activitate scenică.

Talentul înnăscut şi comorile Surucenilor dragi V-au determinat vocaţia de interpret care Vă însoţeşte de patru decenii.

Începutul activităţii Dumneavoastră de creaţie a coincis cu primii paşi ai legendarei formaţii de muzică uşoară „Noroc”. De-a lungul anilor aţi cucerit inimile publicului meloman cu numeroase piese devenite şlagăre, iar popularitatea de care Vă bucuraţi a depăşit hotarele Republicii Moldova. În prezent, numele Dumneavoastră a devenit un adevărat simbol al muzicii uşoare din Republica Moldova.

Calităţile Dumneavoastră deosebite s-au manifestat şi în perioada cînd aţi fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, vicepreşedinte al Comisiei pentru cultură, ştiinţă, învăţământ şi mijloace de informare în masă.

Vă doresc din toată inima multă sănătate, inspiraţie şi noi melodii atît de aşteptate de admiratorii talentului Dumneavoastră”.


Chişinău, 9 septembrie 2009. – De Ziua lucrătorilor organelor securităţii statului Mihai Ghimpu, Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, a adresat colaboratorilor Serviciului de Informaţii şi Securitate un mesaj de felicitare, în care, între altele, se arată:

„Cu prilejul împlinirii a 18 ani de activitate, vă adresez sincere felicitări şi urări de prosperare.

Îmi exprim speranţa că angajaţii Serviciului de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova vor da dovadă de un înalt simţ al responsabilităţii ce le revine, de profesionalism, de competenţă şi devotament faţă de valorile democratice, faţă de drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului”. 

 

Secţia Relaţii cu Mass-media a Parlamentului Republicii Moldova


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова