version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










19 апреля 2006

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat, miercuri, 19 aprilie curent, proiectul ordinei de zi pentru perioada 20-27 aprilie curent. In aceasta perioada sedintele plenare se vor desfasura in zilele de joi.

Astfel, joi, 20 aprilie 2006, deputatii vor examina proiectele de lege pentru aderarea Republicii Moldova la Conventia privind obtinerea pensiei de intretinere in strainatate si pentru acceptarea amendamentelor la Conventia pentru Instituirea Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale. Parlamentarii, de asemenea, vor supune ratificarii Conventia Organizatiei Internationale a Muncii nr. 183 privind revizuirea Conventiei asupra protectiei maternitatii din 1952, adoptata la Geneva la 15 iunie 2000.

La fel, Parlamentul va examina unele modificari si completari la Legea cu privire la petitionare si va supune dezbaterilor proiectul de lege cu privire la anularea datoriilor unor institutii si intreprinderi de profil zootehnic.

Tot joi, 20 aprilie curent, deputatii vor discuta proiectul de hotarare pentru modificarea componentei Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare.

La 27 aprilie curent, Parlamentul va examina modificari si completari la Legea cu privire la tariful vamal, Legea cu privire la Banca Nationala, Legea privind asigurarea sanitaro-epidemiologica a populatiei, Codul penal al Republicii Moldova.

19.04.2006
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова