version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










10 февраля 2006

Reprezentanti ai tuturor fractiunilor Parlamentului Republicii Moldova au participat la conferinta "Ucraina si Moldova: integrarea europeana si obstacolul transnistrean", care s-a desfasurat la Kiev, Ucraina, la 9 februarie curent. Din partea Parlamentului Republicii Moldova au participat Iurie ROSCA, vicepresedintele Legislativului, deputatii Vladimir FILAT, Anatol TARANU, Nicolae OLEINIC si Stela JANTUAN, sef al Serviciului informational-analitic si de prognozare al Parlamentului.

Conferinta a avut drept scop stabilirea unui dialog intre parlamentarii din Legislativul Republicii Moldova si Rada Suprema a Ucrainei in problema reglementarii conflictului transnistrean. Reuniunea a constituit, de asemenea, un bun prilej pentru legiuitorii din ambele state pentru efectuarea unui amplu schimb de pareri in privinta problematicii conflictului transnistrean.

Conferinta a fost organizata cu suportul reprezentantei locale a Institutului National Democratic din SUA si a intrunit parlamentari, experti si reprezentanti ai societatii civile din Republica Moldova si Ucraina. Din partea Republicii Moldova au mai participat Alexandru Flenchea, sef al Departamentului Analiza si Informatie al Ministerului Reintegrarii, si Grigore Volovoi, reprezentant al societatii civile, (Tighina).

10.02.2006
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова