version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










9 июля 2007

Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, a avut o intrevedere cu Michael KIRBY, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al SUA in tara noastra. La intrevedere a participat si Iurie STOICOIV, Presedintele Comisiei parlamentare pentru securitatea nationala, aparare si ordinea publica.

Interlocutorii au discutat aspecte ce vizeaza examinarea Proiectului de lege cu privire la prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, accentuand, in particular, importanta adoptarii acestui document in contextul angajamentelor asumate de catre Republica Moldova in fata organismelor internationale. Iurie STOICOV a comunicat ca Parlamentul va examina in prima lectura proiectul respectiv de lege deja pe parcursul saptamanii curente.

Partile au mai subliniat faptul ca saptamana aceasta la Washington Consiliul de Directori al Fondului Monetar International va evalua performantele tarii noastre in realizarea reformelor economice si democratice. In context, interlocutorii si-au exprimat speranta ca evolutia Republicii Moldova si ritmul de implementare a reformelor vor fi apreciate de o maniera pozitiva.

09.07.2007
Sectia Relatii cu Mass-Media a Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова