version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











4 april 2006

Comisiei pentru drepturile omului in cadrul careia vor avea loc audieri privind evaluarea realizarii capitolului 8 "Asigurarea dreptului la protectie sociala" din Planul National de actiuni in domeniul drepturilor omului (PNADO) pentru anii 2004-2008.

Comisiei pentru drepturile omului in cadrul careia vor avea loc audieri privind evaluarea realizarii capitolului 8 "Asigurarea dreptului la protectie sociala" din Planul National de actiuni in domeniul drepturilor omului" (PNADO) pentru anii 2004-2008.

In cadrul sedintei vor fi discutate rezultatele Studiului de evaluare realizat de catre experti independenti ai Proiectului PNUD "Sustinere in implementarea Planului National de actiuni in domeniul drepturilor omului" in baza primului Raport al Guvernului RM despre realizarea PNADO prezentat Comisiei. In timpul audierilor vor fi examinate succesele si lacunele in realizarea prevederilor PNADO, se vor face recomandari de eficientizare a implementarii PNADO cu identificarea actiunilor prioritare pentru anii 2006 - 2007.

La sedinta vor participa membrii Comisiei, reprezentantii Guvernului, Ministerului Sanatatii si Protectiei Sociale, reprezentantii organizatiilor neguvernamentale care activeaza in domeniul drepturilor omului, mass-media, precum si reprezentantii misiunilor diplomatice si a organizatiilor internationale.

Sedinta Comisiei va avea loc la 5 aprilie in sala 300 a Parlamentului Republicii Moldova, cu incepere de la ora 09.30.

Pentru a facilita accesul in sala de sedinte, Va rugam sa confirmati prezenta Dvs. (tel. 23-25-23) si sa dispuneti de un act de identitate.

Cu respect,

Presedinte,

Stefan SECAREANU

04.04.2006
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova