version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










12 апреля 2008

Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, deputati si functionari ai Aparatului Legislativului, au participat astazi la lucrari dedicate Zilei Nationale de Inverzire a Plaiului "Un arbore pentru dainuirea noastra".

Parlamentari si functionari ai Aparatului Parlamentului Republicii Moldova au plantat la Rezervatia "Codrii" din comuna Lozova, raionul Straseni, peste 150 de puieti de arbori si arbusti decorativi, in special din speciile teiului, mesteacanului, castanului, etc.

Marian LUPU a mentionat importanta desfasurarii lucrarilor de inverzire a plaiului si a salutat faptul ca in aceste actiuni sunt antrenate si persoanele publice. Spicherul a relevat necesitatea ca fiecare cetatean sa-si aduca propria contributie la reinvierea naturii pentru a trai intr-un mediu mai curat si mai frumos.

Rezervatia "Codrii" a fost creata la 27 septembrie 1971 in scopul conservarii celor mai reprezentative sectoare de paduri tipice zonei din Podisul Central si se intinde pe o suprafata de peste 5000 ha.

12.04.2008
Sectia Relatii cu Mass-Media a Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова