version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Marian Lupu, a vizitat gimnaziul-internat din localitatea Vascauti, raionul Floresti, aflat sub patronajul Legislativului.

Marian Lupu i-a felicitat pe copii cu ocazia sarbatorilor de iarna, oferindu-le in dar dulciuri, mai multe seturi de echipament pentru minifotbal si tehnica pentru facilitarea studierii limbilor straine. In acelasi timp, Presedintele Parlamentului a anuntat ca, pe parcursul lunii ianuarie 2006, vor fi transmise institutiei 50 de paturi si 15 dulapuri, pentru imbunatatirea conditiilor de trai ale discipolilor gimnaziului-internat.

Iar administratiei spicherul a transmis, in numele Parlamentului, 10 mii de lei pentru necesitatile scolii.

Marian Lupu a fost insotit de un grup de elevi de la Scoala republicana de meserii, care au prezentat un mini spectacol intitulat "Povestea de Craciun". La randul lor, elevii gimnaziului-internat au oferit un concert festiv si un program de colinde.

Presedintele Parlamentului a declarat ca se simte foarte atasat de copiii din aceasta institutie, care in repetate randuri l-au impresionat prin talentul lor, perseverenta si curaj in tot ceea ce fac. Marian Lupu a dat asigurari, in numele Legislativului, ca si pe viitor discipolii gimnaziului si cadrelor didactice vor beneficia de intreaga sustinere pentru asigurarea unor conditii decente de studii, trai si activitate.

28.12.2005
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова