version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










3 декабря 2005

Sase echipe si-au disputat intaietatea in cadrul minicampionatului de fotbal de caritate, desfasurat sambata sub patronajul Presedintelui Parlamentului Republicii Moldova, Marian LUPU, la Palatul Sporturilor al Universitatii de Stat din Moldova.

In mesajul de salut adresat participantilor la acest campionat, Spicherul a constatat ca formatul competitiilor devine tot mai larg, ceea ce subliniaza interesul din partea amatorilor de fotbal pentru astfel de evenimente cu caracter social, exprimandu-si convingerea ca acesta va deveni unul traditional.

Potrivit lui Sergiu Cobuscean presedintele Rotary Club Chisinau Centru, obiectivul principal al acestui eveniment a fost colectarea de fonduri pentru scoala-internat din comuna Popeasca, raionul Stefan Voda. Donatorii - Rotary Club Roma Mediterraneo, Rotary Club Cremasco, Rotary Club Valtrompia, Rotary Club Zurich Turicum, ICC Roumanie, Moldavie, Turquie, Efes Vitanta si MIlestii Mici - au oferit in acest scop 4100 de euro, care vor fi destinate procurarii de imbracaminte pentru copii.

Minicampionatul de fotbal a reunit la start echipele Rotary Club Chisinau Centru, a Parlamentului Republicii Modlova, ale companiilor Milestii Mici, Carmez si Voxtel si echipa Asociatiei jurnalistilor sportivi Media-Pro.

Competitia a fost dominata de Media-Pro. Pe pozitia secunda s-a clasat echipa Parlamentului.

03.12.2005
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова