version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










12 июля 2005

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat astazi proiectul agendei sedintei plenare a Legislativului din 14 iulie 2005.

Deputatii vor examina joi sesizarile Procurorului General cu privire la obtinerea consimtamintului prealabil in vederea trimiterii in judecata a cauzelor penale in privinta deputatilor Ivan Gutu, Ivan Ciontoloi, Serafim Urechean si Vasile Colta.

Printre documentele incluse pentru examinare in plenul Parlamentului se numara de asemenea proiectul de lege pentru modificarea si completarea Codului cu privire la contraventiile administrative, a Legii cu privire la Guvern si Legii cu privire la politie.

Totodata, membrii biroului permanent au aprobat programul sedintei solemne a Parlamentului, care va avea loc luni, 18 iulie,si va fi dedicata consemnarii a 10 ani de la aderarea Republicii Moldova la Consiliul Europei.

La aceasta sedinta, la care va participa si Terry Davis, Secretarul General al Consiliului Europei, vor fi prezenti deputati, Presedintele tarii, membrii Guvernului, diplomati acreditati in Republica Moldova. Este preconizata si adoptarea unei Declaratii a Parlamentului.

Republica Moldova a aderat la Consiliul Europei la 13 iulie 1995.

12.07.2005
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова