version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











4 may 2005

Sedinta Biroului permanent al Parlamentului

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat astazi proiectul agendei sedintelor plenare ale Legislativului pentru perioada de pina la 20 mai 2005.

Agenda include circa 40 de documente, inclusiv proiectele de legi cu privire la taxa off-shore, cu privire la gradinile botanice, despre stimularea investitiilor directe, despre exercitarea profesiunii de medic, despre drepturile si responsabilitatile pacientului, precum si o serie de modificari in actele legislative adoptate anterior.

In ordinea de zi este inclusa si ratificarea Acordului-cadru de credit dintre Banca pentru Dezvoltare a Consiliului Europei si Republica Moldova, semnat la 5 ianuarie 2005.

Presedintele Parlamentului dl Marian Lupu a solicitat presedintilor comisiilor permanente, prezenti la sedinta, sa prezinte propuneri pentru desfasurarea unui sir de audieri parlamentare in plenul Legislativului. In baza acestor ptopuneri Biroul permanent va elabora un program concret, astfel incit sa se stabileasca un sistem de monitorizare a executarii legislatiei in cele mai vitale probleme ale societatii.

04.05.2005
Serviciul de presa al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova