version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










12 ноября 2007

Josselin de ROHAN, Seful Delegatiei Adunarii Parlamentare a OSCE pentru Republica Moldova, va efectua, intre 12 - 14 noiembrie curent, prima vizita de documentare in tara noastra. Josselin de ROHAN a fost desemnat in functia de Sef al Delegatiei AP OSCE pentru Moldova in luna august 2006 de catre Goran LENNMARKER, Presedintele AP OSCE.

Vizita are drept scop acumularea informatiei din prima sursa cu privire la situatia curenta din Republica Moldova, in special referitor la procesul de solutionare a problemei transnistrene, precum si examinarea modalitatilor de eficientizare a cooperarii Parlamentului moldovean cu delegatia AP OSCE pentru tara noastra.

Oficialul european va avea intrevederi cu Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, cu Vasile SOVA, Ministrul Reintegrarii, cu Andrei STRATAN, Viceprim-ministru, Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene.

De asemenea, Seful Delegatiei Adunarii Parlamentare a OSCE pentru Republica Moldova, se va intalni cu delegatia Parlamentului moldovean la AP OSCE, condusa de Grigore PETRENCO, si cu liderii fractiunilor parlamentare Eugenia OSTAPCIUC, Presedintele Fractiunii PCRM, Serafim URECHEAN, Presedintele Fractiunii "Alianta "Moldova Noastra", Dumitru DIACOV, Presedintele Fractiunii Partidului Democrat, Vlad CUBREACOV, Presedintele Fractiunii PPCD, precum si cu unii deputati neafiliati Anatol TARANU si Dumitru BRAGHIS.

Oficialul OSCE va efectua si o vizita la Tiraspol.

Programul vizitei in Republica Moldova a domnului Josselin de Rohan, Seful Delegatiei AP OSCE pentru Republica Moldova (12- 14 noiembrie 2007, Chisinau)

12.11.2007
Sectia Relatii cu Mass-Media a Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова