version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











13 february 2007

O delegatie a Grupului de prietenie Franta - Moldova a Adunarii Nationale a Republicii Franceze va efectua in perioada 14 - 16 februarie curent o vizita in tara noastra. Delegatia este condusa de catre Presedintele grupului de prietenie, Loic BOUVARD, deputat din Morbihan.

Programul vizitei prevede intrevederi cu Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, cu Vladimir VORONIN, Presedintele tarii, cu Vasile TARLEV, Prim-ministru.

Delegatia franceza, de asemenea, se va intalni cu membrii Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova - Franta si cu membrii Comisiei pentru politica externa si integrare europeana.

Agenda vizitei mai include participarea delegatiei la sedinta plenara a Parlamentului si prezentarea unui discurs de catre Loic BOUVARD, precum si o vizita la Alianta Franceza.

Din componenta delegatiei mai fac parte Richard MALLIE, deputat din Bouches-du Rhone, vicepresedintele grupului de prietenie, secretar al Adunarii Nationale, Jean-Michel FERRAND, deputat din Vaucluse, secretar parlamentar, Fran?ois LONCLE, deputat din Eure, Genevi?ve GAILLARD, deputat din Deux-S?vres, Yves DENIAUD, deputat din Orne, Ren? BOUIN, deputat din Maine-et-Loire, Sandrine BIDOT, secretar al grupului de prietenie.

13.02.2007
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova