version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











27 february 2007

O delegatie a Comisiei pentru politica externa si integrare europeana a Parlamentului Republicii Moldova se va deplasa miercuri, 28 februarie curent, la Odesa, Ucraina, pentru a participa la reuniunea comuna cu Comitetul pentru afaceri externe al Radei Supreme a Ucrainei.

Agenda discutiilor include subiecte ce se refera la dezvoltarea si consolidarea relatiilor bilaterale moldo-ucrainene, inclusiv dimensiunea parlamentara a raporturilor moldo-ucrainene, activitatea Misiunii Uniunii Europene de Asistenta la Frontiera moldo-ucraineana. Partile urmeaza sa discute posibilitatea negocierii unui proiect de acord de cooperare intre Parlamentul de la Chisinau si forul omolog de la Kiev, precum si semnarii unui Protocol de intentii intre Comisia pentru politica externa si integrare europeana a Parlamentului Republicii Moldova si Comitetul pentru afaceri externe al Radei Supreme a Ucrainei.

Delegatia parlamentara este condusa de catre Grigore PETRENCO, Presedintele Comisiei pentru politica externa si integrare europeana. Din componenta delegatiei moldovenesti mai fac parte Vasile IOVV, Dumitru DIACOV, Nicolae OLEINIC, Vlad CUBREACOV, Serafim URECHEAN. La reuniune se vor deplasa si reprezentanti din partea Guvernului Republicii Moldova.

27.02.2007
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova