version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











6 june 2005

Sesiunea APCEMN

O delagatie a Parlamentului Republicii Moldova condusa de Nicolae Bondarciuc, presedintele Comisiei pentru politica economica, buget si finante, a plecat astazi la Kiev pentru a participa la cea de-a 25-a sedinta plenara a Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice la Marea Neagra(APCEMN). Din componenta delegatiei mai fac parte deputatii Iurie Bolboceanu, Adriana Chiriac si Marcel Raducanu пїЅ reprezentanti ai tuturor fractiunilor parlamentare.

Timp de trei zile пїЅ 7-9 iunie, parlamentarii din cele 12 state membre ale CEMN vor lua in dezbatere o serie de probleme de importanta vitala pentru regiunea riverana Mari Negre, inclusiv extinderea Uniunii Europene si regiunea riverana Marii Negre пїЅ noi modele de cooperare, aspectele economice ale procesului de solutionare a problemelor ecologice din regiune, colaborarea in domeniul turismului, institutia ombudsmanului in statele membre si altele.

In cadrul reuniunii urmeaza sa fie ales un nou Secretar General al APCEMN si adjunctii acestuia, precum si adjunctii Presedintelui APCEMN.

La finele sedintei Albania va prelua de la Ucraina Presedintia in cadrul APCEMN.

06.06.2005
Serviciul de presa al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova