version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










30 октября 2007

Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, participa, in fruntea unei delegatii parlamentare, la lucrarile Adunarii Interparlamentare a Comunitatii Statelor Independente (AIP a CSI), care se desfasoara intre 30 octombrie - 1 noiembrie curent la Sankt Petersburg, Federatia Rusa.

Presedintele Parlamentului va fi primit de catre Boris GRAZLOV, Presedintele Dumei de Stat a Adunarii Federale ruse, si Serghei MIRONOV, Presedintele Consiliului Federatiei a Adunarii Federale a Rusiei, cu care va discuta perspectiva relatiilor bilaterale-moldo ruse, in particular aspectele ce vizeaza intensificarea cooperarii interparlamentare, inclusiv la nivelul AIP a CSI.

Marian LUPU, de asemenea, va participa la sedinta Consiliului Adunarii Interparlamentare a CSI. Spicherul va reveni in tara in dupa amiaza zilei de 31 octombrie.

Din componenta delegatiei moldovenesti mai fac parte parlamentarii Dmitrii TODOROGLO, Alexandru LIPCAN si Nicolai GUTUL. Parlamentarii moldoveni vor participa la cea de-a 29-a Sedinta plenara a AIP a CSI si la sedintele Comisiilor de specialitate ale AIP a CSI.

30.10.2007
Sectia Relatii cu Mass-Media a Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова