version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











26 february 2008

Asociatia Frizerilor va reprezenta in acest an tara noastra la Campionatul Mondial de Frumusete din Statele Unite ale Americii, care se va desfasura intre 1 - 3 martie curent la Chicago. Despre acest lucru au discutat in cadrul intrevederii de astazi Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, si reprezentantii Asociatiei Frizerilor.

Echipa nationala, compusa din zece membri, va concura la Chicago de rand cu circa 1000 de participanti si echipe din peste 50 de state ale lumii. Echipele vor concura in probe de coafura, design al unghiilor si machiaj.

Marian LUPU a apreciat faptul ca participarea unei echipe nationale la Campionatul Mondial al Frumusetii va contribui pozitiv la promovarea imaginii Republicii Moldova pe plan extern. Spicherul a subliniat importanta promovarii valorilor culturale si artistice ale Republicii Moldova pe plan international, accentuand faptul ca este important ca tara noastra sa devina cunoscuta prin virtutile si arta frumoasa care ne caracterizeaza.

Presedintele Parlamentului le-a urat succese celor zece tineri, dorindu-le sa-si demonstreze la maximum maiestria si sa reprezinte tara noastra cu cinste.

26.02.2008
Sectia Relatii cu Mass-Media a Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova