version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











7 may 2007

"Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, a avut o intrevedere cu reprezentantii Asociatiei Okinawa Goju-ryu Karate-do din Moldova.

Presedintele Parlamentului a felicitat reprezentantii Asociatiei pentru evolutia foarte buna si succesele inregistrate la Olimpiada de Arte Martiale, desfasurata la Sankt-Petersburg, Federatia Rusa, intre 20-22 aprilie curent. Spicherul a mentionat ca sportivii au reusit atingerea unor performante deosebite, cei 15 participanti din Republica Moldova obtinand 10 locuri premiante la trei categorii, dintre care 2 locuri pe prima treapta a podiumului si cate patru sportivi ocupand la egal pozitia a doua si a treia. La Olimpiada au participat peste sase mii de sportivi din 31 de state.

Marian LUPU a accentuat faptul ca participarea sportivilor moldoveni la competitiile internationale contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare. Totodata, Presedintele Parlamentului a remarcat faptul ca implicarea tinerilor in sportul de performanta nu doar asigura obtinerea unor realizari in competitiile si turneele internationale, ci, contribuie, in primul rand, la educarea unui mod sanatos de viata a tinerei generatii.

In acelasi timp, Victor PANASIUC, Presedintele Asociatiei Okinawa Goju-ryu Karate-do din Moldova, a comunicat ca la 27 mai curent la Chisinau va fi organizata o competitie de arte martiale, care va intruni participanti din Republica Moldova, Federatia Rusa, Romania, etc.

07.05.2007
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova