version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











30 may 2007

In perioada 30 - 31 mai curent, Marian LUPU, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, va participa la cea de-a XXVIII-a Sedinta Plenara a Adunarii Interparlamentare a Comunitatii Statelor Independente (AIP a CSI), care se va desfasura la Sankt-Peterburg, Federatia Rusa.

Sedinta este consacrata aniversarii a 15-a de la fondarea AIP a CSI. La reuniune vor fi prezenti Presedintele Republicii Moldova Vladimir VORONIN, Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei Rene van der LINDEN, alti oficiali europeni si inalti demnitari din statele-membre ale CSI.

In seara de 30 mai, Marian LUPU va participa la serata de creatie a maestrului Eugen DOGA, consacrata jubileului de 70 de ani al compozitorului. Serata cu genericul "In oglinda clipelor" este organizata sub patronajul Presedintelui Republicii Moldova, Vladimir VORONIN, si a Presedintelui Parlamentului, Marian LUPU.

Din delegatia parlamentara care participa la lucrarile AIP a CSI mai fac parte deputatii Dmitrii TODOROGLO si Petru GOZUN.

30.05.2007
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova