version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











10 november 2006

In perioada 13 - 15 noiembrie curent, Josette DURRIEU si Egidijus VAREIKIS, coraportori ai Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, vor efectua o vizita de informare in Republica Moldova.

Programul vizitei include intrevederi cu Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Marian LUPU, cu Presedintele Republicii Moldova, Vladimir VORONIN, cu Prim-ministrul Vasile TARLEV, cu membri ai Cabinetului de Ministri, precum si cu organizatiile neguvernamentale din domeniul luptei contra crimei organizate, traficului de persoane, coruptiei si cu ONG-urile din domeniul mass media. La fel, oficialii APCE se vor intalni cu Directorul IPNA Teleradio-Moldova si cu Presedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

Coraportorii APCE, de asemenea, se vor deplasa in regiunea transnistreana si in Unitatea Teritoriala Autonoma Gagauzia.

Miercuri, 15 noiembrie curent, reprezentantii mass media sunt invitati la o conferinta de presa pe care o vor sustine coraportorii APCE pe marginea vizitei in tara noastra (sala 300, ora 14.10 - 14.40. Acces pe baza acreditarilor la Parlament. Jurnalistii neacreditati la lucrarile Parlamentului, urmeaza sa telefoneze in prealabil la Serviciul de Presa si Imagine pentru a putea participa la eveniment).

10.11.2006
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova