version francaise
The Parliament of the Republic of Moldova
english version
русская версия



Initiatives, proposals
Agenda
Plenary sitting records
The Press Service Communiques
Parliamentary Supervision
External Relations
Cooperation with Civil Society
Buletin Parlamentar
Research











17 may 2006

In cadrul preconizatei vizite a delegatiei parlamentare a RPC in Republica Moldova, forul legislativ va primi o donatie importanta de echipament tehnic.

Dupa cum comunica Serviciul de Presa si Imagine al Parlamentului Republicii Moldova, donatia include 2 televizoare LCD, 18 computere portabile "laptop", 14 computere stationare, precum si 16 imprimante multifunctionale laser. Costul total al utilajului este estimat la 40 mii dolari.

Delegatia parlamentara este condusa de catre Presedintele Comitetului permanent al Adunarii Nationale a reprezentantilor populari din intreaga China Wu BANGGUO, care efectueaza prima vizita de acest nivel de la proclamarea independentei Republicii Moldova. Programul vizitei include intrevederi cu conducerea de varf a tarii, vizitarea Centrul de Expozitii "Moldexpo" si a Combinatului de vinuri de calitate "Milestii Mici", intalnire cu comunitatea chineza. In cea de-a doua zi a vizitei, la Palatul National, colectivele "Joc" si "Codreanca" vor prezenta un concert dedicat inaltilor oaspeti.

17.05.2006
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Home page Mail us

Copyright © 2001-2009 The Parliament of Republic of Moldova