version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










6 сентября 2005

Vicepresedintele Parlamentului Republicii Moldova, Maria Postoico si presedintele grupului parlamentar al Partidului Popular Crestin Democrat, Vlad Cubreacov, membri ai delegatiei parlamentare permanente la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), vor participa, in zilele de 7-8 septembrie curent, la sedinta Comisiei de monitorizare a APCE, care se va desfasura in Antalya, Turcia.

Este pentru prima data cand delegatia Republicii Moldova este invitata sa participe la sedintele Comisiei de monitorizare a APCE gratie, nu in ultimul rand, consensului politic obtinut de actualul Legislativ.

In cadrul acestei reuniuni, delegatia Parlamentului Republicii Moldova va prezenta un raport cu privire la onorarea de catre tara noastra a obligatiunilor asumate la momentul aderarii la Consiliul Europei, precum si a recomandarilor formulate de catre Comisia de monitorizare. De asemenea, un raport similar va fi prezentat de catre co-raportorii APCE pentru Republica Moldova, Josette Durrieu si Andre Kvakkestad.

In finalul sedintei este preconizata adoptarea unui proiect de rezolutie despre functionarea institutiilor democratice in Republica Moldova, care va fi propus spre adoptare APCE.

06.09.2005
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова