version francaise
Парламент Республики Молдова
english version
русская версия



Инициативы, предложения
Повестка дня
Стенограммы
Сообщения пресс-службы
Парламентский контроль
Внешние отношения
Cooperarea cu societatea civila
Парламентский Вестник
Исследования и анализ










21 сентября 2005

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Marian Lupu, a participat la inaugurarea celei de-a 16-a editii a expozitiei internationale specializate de constructie "City-2005", care a reunit cca 180 de companii din tara si din strainatate.

In mesajul de salut adresat participantilor si vizitatorilor expozitiei, Presedintele Parlamentului a mentionat ca industria de constructii din Republica Moldova este intr-un proces dinamic de dezvoltare si unul dintre factorii care stimuleaza acest fenomen reprezinta anume expozitiile tematice.

Importanta acestui eveniment expozitional, in opinia spicherului, este subliniata si de faptul ca la "City-2005" sunt prezente companii care ofera nu doar productie finita pentru industria de constructii, dar si utilaje si tehnologii pentru producerea materialelor necesare pe baza materiei prime si a fortei de munca locale.

Spicherul a accentuat ca aceasta expozitie se bucura de succes, atat in randul participantilor, cat si al vizitatorilor si contribuie la stabilirea unor relatii directe intre ofertantii si consumatorii de materiale si tehnologii de constructie.

21.09.2005
Serviciul de presa si imagine al Parlamentului


Заглавная страница Пишите нам

Copyright © 2001-2009 Парламент Республики Молдова